Hoikkaidosuppe

Denne hokkaidosuppe smager simpelthen fantastisk og er tilmed let at lave.

1 løg, skåret i terninger

1 fed hvidløg, presset

1 hokkaido græskar

2 snackpeberfrugter, skåret i mindre stykker

1 spsk spidskommen

1 spsk stødt koriander

4 dl grøntsagsboullion

1 dåse kokosmælk

Flæk hokkaidoen og skrab kernerne ud. Skær den i terninger. Hvis du vasker den grundigt behøver du ikke skrælle den først - det gør det meget hurtigere at tilberede retten. Varm lidt olie i en gryde eller en trykkoger hvis du har dette. Sauter løg, hvidløg, spidskommen og koriander i et par minutter. Tilsæt hokkaido, peberfrugt, kokosmælk og grøntsagsboullion og lad retten koge til græskarene er møre ca. 1/2 time. Eller ca 10 minutter i trykkogeren. Blend godt og server med en klat creme fraice til.