Billede 3 small 1

Et par skefulde olie

4 grønne kardemommer

6 hele nelliker

3 cm kanelstang

2 fed hvidløg, presset

2 cm fint revent ingefær

5 tomater, blendet

1 tsk garam masala

1 tsk tørrede bukkehornsblade (kan udelades)

2 tsk honning

2 dl mælk

200 g hvide bønner

Evt. frisk koriander til pynt

Bønnerne sættes i blød natten over og koges møre, evt i trygkoger. Sættes til side.

Kardemommer, nelliker, kanelstang, hvidløg og ingefær svitses i olien i et par minutter. De blendede tomater tilsættes og koges ind til saucen bliver tyk. Det tager ca 10 minutter.  samt garam masala, tørrede bukkehornsblade og mælk tilsættes og retten koges videre i ca 10 minutter. De kogte hvide bønner tilsættes og retten drysses med hakket frisk koriander.