Barbro
  • AFTENSMAD
    • GRYDERETTER
    • TRYKKOGER
  • BRØD
  • MADPAKKEN
  • SUNDE LÆKKERIER
  • SUKKERLAND
  • MADPLAN
  • DIY
  • https://topmobiledatingsites.com/otaku-online-dating/

Resources

 Pandekager
Antonius elsker pandekager, og han vil meget gerne være med til at bage pandekagerne. Han kan selv vende dem - men dog ikke i luften endnu. Denne pandekage opskrift er nem og god. Hvis man spiser dem med masser af frugt eller frugtkompot kan de tilmed nydes med god samvittighed.

Pandekage opskrift

3 æg

5 dl mælk

5 dl mel

3 spsk sukker

3 spsk olie

evt. en lille sjat øl, det gør pandekagerne lette og luftige

Det hele piskes godt sammen. Jeg bruger lidt fedtstof til at stege den første pandekage i. Når der er rørt olie i dejen, kan resten af pandekagerne bages direkte på panden uden tilsætning af yderligere fedtstof.

ativan used for Nebraska

 

Malede påskeægHer op til påske har vi pustet æg og lavet de sødeste malede påskeæg. Det har været et projekt der har strukket sig over flere dage. Første dag blev æggene pustet og efterfølgende malet. Til aftensmaden brugte vi alle de pustede æg til en lækker what is ultram medication. Næste dag blev de små fine pensler fundet frem og æggende fik små mønstre på. På tredjedagen kom der gang i glimmerdåserne så påskeæggene kunne glimte i lyset. Da æggene var helt tørre blev de forsynet med hvide satiinbånd og så var de klar til at pynte på påskeriset.

pååskeæg med glimmer

is online viagra real

Emilia lasagne

Det er sæson for fennikel, og jeg har købt en masse lækre økologiske fennikel. Nu var det om at "pakke" dem ind så de kunne glide ned hos børnene. Lasagne er altid et hit, så idag stod menuen på fennikel lasagne.

Opskrift på lasagne med fennikel og champignon

1 fennikel, skåret i tern

2 fed hvidløg, fint hakkede

200 g champignoner, skåret i mindre stykker

Lasagneplader

1 pakke Mornaysauce hvis tiden er knap eller prøv opskriften på denne lækre Get More Info

Mine børn kan ikke lide champignon (og jeg ved ikke hvad de synes om fennikel) Derfor blev begge dele skåret ud i meget små tern. Hvis det er en favoritspise, kan man nøjes med at skære det ud til lidt større tern. Kog fennikelen i rigeligt vand med lidt salt og lad den dryppe af. Sautér champignon og fennikel på panden i lidt olie sammen med hvidløg.
Fordel et lag bechamelsauce i bunden af et ovnfast fad. Dæk dette lag med lagagneplader, fordel et lag bechamel, derefter lidt fennekel/champignonblandingen, derefter lasagneplader, osv. Bages ved 250 o C i 15 - 20 minutter.

Side 6 ud af 9

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Barbro Westlund van der Burght
Jeg hedder Barbro og er mor til tre dejlige unger og gift med Michael. Jeg er håbløst forelsket i familielivet og deler mine madopskrifter, kreative ideér, små lykkelige stunder og oplevelser her på bloggen.

NYESTE INDLÆG

Syltede rødløg

Risalamande

Brune kartofler

Jule grønlangkål

Lun rødkål


Back to Top

© 2019 Barbro